Muita rakkaita harrastuksiani

Kirjoitan blogissani varmaan niin paljon kaikesta sisustukseen ja muotoiluun liittyvästä, että annan sellaisen kuvan kuin elämässäni ei muuta olisikaan. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa! Opiskelujeni ohessa ehdin oikeastaan harrastamaan aika paljonkin kaikenlaista. Ja mikä parasta: moniin harrastuksistani ei tarvitse käyttää edes paljon rahaa.

Seuraavaksi voisinkin kertoa hieman sekä harrastuksistani että myös jokapäiväisestä elämästäni. Eli millaista on olla opiskelijana rakkaassa pääkaupungissamme Helsingissä.

Vegekokkailua

Yksi rakkaimmista harrastuksistani on ruuanlaitto. Koska en syö muita eläinkunnantuotteita kuin kananmunaa ja maitovalmisteita, hyvää ruokaa on välillä todella vaikea saada esimerkiksi ravintoloista tai opiskelijaruokalasta. Vegevalmisruokien valikoima on onneksi nykyään laajentunut, mutta paras tapa saada hyvää ruokaa on kyllä kokata se itse. Tykkään kokeilla erilaisia reseptejä ja mausteita. Mielestäni ruuassa on tärkeintä, että se maistuu hyvälle. Vaikka tosiaan otan myös terveys- ja ympäristönäkökohdatkin huomioon.

Urheilua ja pelejä

Lisäksi rakastan pelaamista. Lautapelien ja korttipelien lisäksi pelaan myös netissä ja joskus kasinollakin. Tärkeintä peleissä on, että ne tarjoavat jännityksen lisäksi myös jonkinlaista älyllistä haastetta. Pidän siis erilaisista taitopeleistä, tuuripelit lähinnä pitkästyttävät minua. Shakkia olen pelannut aivan pikkutytöstä saakka. Isäni johdatti minut aikoinaan pelin saloihin ja harrastus on seurannut minua läpi elämän. Yhä edelleen laitamme isän kanssa pelin pystyyn, kun menen vierailemaan lapsuudenkodissani.

Eniten olen hurahtanut pokeriin ja erityisesti Texas Hold’emiin ja Omahaan. Ja koska rakastan jännitystä, on pelimuotonani tietysti no limit. Sen verran täytyy kehua pelitaitojani, että pelikassa on kyllä jatkuvasti plussan puolella. Shakin tavoin pokeri on myös taitopeli, jossa pärjää oikealla taktiikalla ja nokkelalla älyllä. Jotta en kuulostaisi täydeltä sohvaperunalta, on minun vielä mainittava, että harrastan kyllä liikuntaakin. Käyn kuntosalilla ja lenkillä, minkä lisäksi olen varsinainen haka lumilautailussa.

Kavereiden kanssa hengailua

Lisäksi vietän tosi paljon aikaa kavereideni kanssa. Voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että opiskelu Helsingissä on ollut todella mukavaa ja olen saanut aivan mahtavia uusia kavereita yliopistolta. Aika paljon istumme kahviloissa ja välillä baareissa, sekä osallistumme perin vilkkaaseen opiskelijaelämään. Melko usein kaverit tulevat luokseni syömään laittamaani ruokaa. Monet kavereistani ovat myös kasvissyöjiä ja kyllä pöperöni maistuvat heillekin! Ruuan lomassa onkin sitten mukava ottaa muutama lasillinen hyvää viiniä.

Hyvät ystävät ovat elämän suola

Istuessamme iltaa meillä tai jonkun muun kaverini luona, tykkäämme myös pelata yhdessä. Lautapelit kuuluvat tietysti asiaan! Sen lisäksi lätkimme välillä korttia ja pelaamme vaikka muutaman erän pokeria. Ja tietysti puhumme paljon, mikäpä sen mukavampaa. Olen kyllä todella onnellinen siitä, että minulla on niin hyviä ystäviä. Ilman heitä opiskelujen tuottama stressi nousisi varmaan liiankin korkealle. Eli tällaisia harrastuksia ja ajanvietteitä minulla on. Voikaa hyvin, rakkaat lukijani!